BAŞKAN SEKMEN METAL SANAYİ SİTESİ ESNAFINA YENİ SİSTEMİ ANLATTI
Gnc.T:22.03.2017

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Metal Sanayi Sitesi'nin esnafıyla buluştu. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ile diğer yetkililerin katıldığı toplantıda Başkan Mehmet Sekmen, sanayi esnafına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattı. Başkan Sekmen, “Yeni Hükümet Sistemi ile birlikte hızlı ve etkili icraat dönemi başlayacak. Hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak. Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hâkim olacak. Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak. 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacak” dedi. Yeni sistemle birlikte ekonominin daha da gelişeceğini ifade eden Başkan Sekmen, “Yeni sistemle birlikte ekonomi gelişecek. Yatırım sahaları, iş alanları daha da büyüyecek. Şehirlerimizin ticari hacimleri yükselecek, yatırım için engel teşkil eden bürokratik, siyasi ve ekonomik engellerde tamamıyla ortadan kalkacak” diye konuştu.