BÜYÜKŞEHİR’DEN PERSONELE BÜTÇE EĞİTİMİ
Gnc.T:23.05.2016

Erzurum Büyükşehir Belediyesi personeline bütçe eğitimi verdi. Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlıklarının iş birliğinde düzenlenen programda kurumda görev yapan finansal ve mali işlerde görevli personele analitik ve performansa dayalı bütçeleme üzerine eğitim verildi. Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programı, Maliye Bakanlığı denetçilerinden Mali Müşavir Ahmet Arslan tarafından gerçekleştirildi. Eğitim programında kurum çalışanlarına performans esaslı bütçe hazırlanması, analitik bütçe hazırlanması süreci, muhasebe kodların açılımı, kullanım alanları, muhasebeleştirme sürecinde uyulması gereken kurallar, bütçe hazırlanması, onaylanma süreci, faaliyet raporu hazırlanması, stratejik plan, takip edilebilirlik açısından faaliyetlerin ve stratejik planların uyumunun önemi anlatıldı.