BÜYÜKŞEHİR, HACILARI GÜLLERLE KARŞILADI
Gnc.T:12.10.2015

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha vatandaşların beğenisine sundu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kutsal topraklarda hac farizasını yerine getirerek yurda dönen hacıları güllerle karşıladı. Erzurum Havalimanı’na inen 216 kişilik ilk hac kafilesini karşılayan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yücel Kara, hacılara gül ve çikolata sunarak Başkan Sekmen’in ‘Hoş geldiniz’ mesajını iletti. Genel Sekreter Yardımcısı Aynalı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kutsal topraklardan yurda dönen hacıları Erzurum Havalimanı’nda Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi adına güllerle karşıladık. Yüce Allah hemşerilerimizin haclarını kabul etsin, mübarek etsin, tekrarını nasip etsin. Allah bütün Müslümanlara hac nasip etsin” dedi. Kutsal topraklardan memleketlerine dönen Hacılar da, güllerle karşılanmalarından ötürü mutluluk duyduklarını ifade ederek, Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkür ve dua ettiler.