BÜYÜKŞEHİR KIRSALA KÖPRÜ, MENFEZ, İSTİNAT DUVARI VE YOL YAPIYOR
Gnc.T:05.11.2016

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kırsalda köprü, menfez, istinat duvarı ve yol yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde inşa edilen sanat yapıları, vatandaşların ulaşımında tabiat olayları sonucu ortaya çıkan sel ve toprak kayması problemlerini ortadan kaldırıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde köy statüsünden mahalle statüsüne kavuşan yerleşim yerlerinde çeşitli ebatlarda 121 menfez yaptı. Kırsal’ın ekipleri, 34 ayrı yerde de toplam 9 bin 408 metre uzunluğunda istinat duvarı yapımı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri ayrıca, Çat’ın Bardakçı Mahallesi, İspir’in Akgüney Mahallesi ve Narman’ın Sülüklü Mahallesi’nde köprü yapım çalışmalarını tamamladı. Vatandaşlar, “Başkanımız Mehmet Sekmen ilçelerimize ne söz verdiyse hepsi tek tek yerine getiriliyor. Köylerimizde sel ve toprak kayması sonucu sürekli sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi Allah’a şükür Büyükşehir Belediyemiz köprü, menfez, istinat duvarı ve yolları aynı anda yapıyor. Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bizlere sundukları bu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.