BAYRAMDA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK
Gnc.T:20.09.2015

Erzurum’da Kurban Bayramı’nın birinci gününde toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Vatandaşlar, bayramın ilk gününde belediye otobüsleri, özel halk otobüsleri ve minibüslerde ücretsiz olarak taşınacak. Bayramın birinci günü 84 camiden mezarlıklara otobüs kaldırılacak. Kurban Bayramı’nda Bayram Namazı sonrası şu camilerden mezarlık ziyareti için otobüsler kaldırılacak: “Alvarlı Efe Cami, Hacı Hüseyin Efendi Cami, Muratpaşa Cami, Baba Dereli Cami, Hacı Ahmet Baba Cami, Mustafa Bakan Cami, Başak Cami, Hacı Salih Efendi Cami, Osman Bektaş Cami, Beşkardeşler Cami, Hamidiye Cami, Osman Gazi Cami, Boyahane Cami, Hazreti Osman Cami, Ömer Nasuhi Bilmen Cami, Cemaliye Cami, Hilalkent Cami, Pirali Baba Cami, Cennetzade Cami, Hz.Ömer Cami, Rabia Hatun Cami, Çamlık Cami, Ilıca Adalar Cami, Ramiz Efendi Cami, Çırçır Cami, Ilıca Cami, Sakıp Efendi Cami, Çifte Kardeşler Cami, Ilıca Eski Mahalle Cami, Sanayi Siteler Cami, Bilali Habeş Cami, Ilıca Fidanlık Cami, Sanayi Hacı Ali Baba Cami, Boynu Kalın Cami, Ilıca Yeni Cami, Sanayi Yeşil Cami, Dadaşkent Cami, İbrahim Hakkı Cami, Selim Efendi Cami, Hüseyin Efendi Cami, İbrahim Paşa Cami, Selimiye Cami, Dadaşkent Merkez Cami, İkmal Cami, Solakzade Cami, Vehbi Efendi Cami, Karaköse Cami, Suat Aslan Cami, Dere Cami, Kavak Cami, Şehitler Cami, Kayakyolu Cami, Dutçu Cami, Köse Ömer Cami, Şükrüpaşa Cami, Ebu İshak Cami, Köşk Cami, Şükrüpaşa Merkez Cami, Emin Kurbu Cami, Lalapaşa Cami, Tarbasar Cami, Evliya Çelebi Cami, Mahallebaşı Cami, Telsizler Cami, Faruk Efendi Cami, Mareşal Cami, Ulu Cami, Fevzi Çakmak Cami, Mehmet Zahit Kotku Cami, Üniversite Kalemli Cami, Gez Cami, Molla Kaya Cami, Yıldırım Beyazıt Cami, Gezköy Cami, Molla Resul Cami, Yıldız Cami, Güneş Cami, Muhammet Lütfü Efendi Cami, Yıldızkent Tokiler Cami, Gürcükapı Cami, Muhittin Arabî Cami ve Yunus Emre Cami.”