BÜYÜKŞEHİR KENTİ BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLİYOR
Gnc.T:11.09.2023

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik timleri, kenti baştan aşağı temizliyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Çevre Temizlik Şube Müdürlüğü ekipleri, 34 araç ve 120 personelle Büyükşehir’in sorumluluk alanında bulunan 370 cadde ve sokakta görev yapıyor. Büyükşehir’in temizlik timleri, kendi sorumluluğundaki ana arter ve sokakları da baştan aşağı yıkıyor. Çevre timleri ayrıca,  yaz mevsimiyle birlikte yol güzergâhlarındaki orta refüjler ve ağaçların da bakımını gerçekleştiriyor. Yetkililer, İl genelinde yürütülen çevre temizliğiyle ilgili şunları kaydetti: “Ekiplerimiz temizlik çalışmasına 7/24 devam ediyor. İlimizde yürütülen bu çalışmada vatandaşlarımızın da desteğiyle kentimizi ter temiz bir hale getiriyoruz. Çevre ve doğa bilincimizi daha duyarlı bir hale getirerek yarınlarımıza daha temiz bir şehir bırakalım. Çöplerimizi, ayrıştırıcı ve sıfır atık ünitelerine bırakalım ve bu konuda da sürekli bilinçli olalım.”