DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Gnc.T:30.08.2023

Şehir Buluşmaları kapsamında Erzurum’a gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Erzurum Valiliği ve AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ziyareti sonrası Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Bakan Fidan’ı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen karşıladı. Başkan Sekmen, ziyarette Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Erzurum ile ilgili brifing sundu. Bakanlık görevine atandıktan sonra ilk siyasi gezisi kapsamında kente gelen Bakan Fidan, Erzurum’daki değişim ve dönüşümden ötürü Başkan Sekmen’i tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sekmen de, kentte hayat bulan Büyükşehir’in projelerini dijital ve video sunumlarla Bakan Fidan ile paylaştı. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.