FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

AYKOME Şube Müdürlüğü
  • AYKOME OLAĞAN ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    AYKOME Şube Müdürlüğümüz koordinesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Zafer AYNALI Başkanlığında 27.12.2023 tarihinde saat 10: 00 da yapılan AYKOME Olağan Üst Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılı için kazı başlangıç ve bitiş tarihi ve  2024 yılı altyapı ve üst yapı taslak programları Altyapı kuruluş üyeleri ile paylaşılarak altyapı çalışmalarının bu programlar doğrultusunda planlanması görüşülerek karara bağlandı.

    ...

    Tümünü Gör Devamını Oku
  • AYKOME OLAĞAN ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    AYKOME Şube Müdürlüğümüz koordinesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Vekili  Burhan SALIN Başkanlığında 13.07.2023 tarihinde saat 10: 00 da yapılan AYKOME Olağan Üst Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2023 yılı için altyapı ve üst yapı taslak programları Altyapı kuruluş üyeleri ile paylaşılarak altyapı çalışmalarının bu programlar doğrultusunda planlanması görüşüldü.

     

    ...

    Tümünü Gör Devamını Oku
  • AYKOME Olağan Üst Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

    AYKOME Şube Müdürlüğümüz koordinesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Zafer AYNALI Başkanlığında 28.12.2022 tarihinde saat 10: 00 da yapılan AYKOME Olağan Üst Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2023 yılı için altyapı ve üst yapı taslak programları Altyapı kuruluş üyeleri ile paylaşılarak altyapı çalışmalarının bu programlar doğrultusunda planlanması görüşüldü.

     

    ...

    Tümünü Gör Devamını Oku
  • AYKOME OLAĞAN ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

    AYKOME Şube Müdürlüğümüz koordinesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Zafer AYNALI Başkanlığında 20.04.2022 tarihinde saat 10:30 da yapılan AYKOME Olağan Üst Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2022 yılı için altyapı ve üst yapı taslak programları Altyapı kuruluş üyeleri ile paylaşılarak altyapı çalışmalarının bu programlar doğrultusunda planlanması görüşüldü.

     

    ...

    Tümünü Gör Devamını Oku
  • AYKOME OLAĞAN ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

    AYKOME Şube Müdürlüğümüz koordinesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Zafer AYNALI Başkanlığında 29.12.2021 tarihinde saat 09: 30 da yapılan AYKOME Olağan Üst Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2022 yılı için kazı başlangıç ve bitiş tarihi ve  2022 yılı altyapı ve üst yapı taslak programları Altyapı kuruluş üyeleri ile paylaşılarak altyapı çalışmalarının bu programlar doğrultusunda planlanması görüşülerek karara bağlandı.

     

    ...

    Tümünü Gör Devamını Oku
  • AYKOME OLAĞAN ÜST KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

    AYKOME Şube Müdürlüğümüz koordinesi Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Zafer AYNALI Başkanlığında 07.07.2021 tarihinde saat 10: 00 da yapılan AYKOME Olağan Üst Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2021 yılı için altyapı ve üst yapı taslak programları Altyapı kuruluş üyeleri ile paylaşılarak altyapı çalışmalarının bu programlar doğrultusunda planlanması görüşüldü.

    ...

    Tümünü Gör Devamını Oku
  • EYLÜL AYI AYKOME ALT KOMİSYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

    AYKOME Şube Müdürlüğümüzün koordinesinde,  22.09.2021 tarihinde saat:10.00’ da yapılan Eylül ayı AYKOME Alt Komisyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda altyapı çalışmalarında yapılması gerekenler konuşuldu.

     

    ...

    Tümünü Gör Devamını Oku
  • AYKOME Şube Müdürlüğümüz Koordinesinde Alt Kurul Toplantısı Yapıldı

    AYKOME Şube Müdürlüğümüz koordinesinde 10.03.2021 tarihinde saat 14: 00 da yapılan AYKOME Alt Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2021 yılı için altyapı ve üst yapı taslak programları Altyapı kuruluş üyeleri ile paylaşılarak altyapı çalışmalarının bu programlar doğrultusunda planlanması görüşüldü.

     

    ...

    Tümünü Gör Devamını Oku

HABERLER

HAVAİ HATLARIN YER ALTINA ALINMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİLİYOR…

Asri Mezarlık Karşısında bulunan havai enerji hattı, ARAS EDAŞ A.Ş.’e yaptırılan altyapı çalışmasıyla yer altına alınarak, kötü görüntüye son verildi.

...
21.12.2017 10:09:35 Devamını Oku

HAVAİ HATLARIN YER ALTINA ALINMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİLİYOR…

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Daire Başkanlığı AYKOME Şube Müdürlüğümüz tarafından; Cumhuriyet Caddesinde, havai hatlar yer altına aldırılarak şehrin estetiğini olumlu etkileyecek çalışmalar altyapı kuruluşlarına yaptırılmaya devam ediliyor.

...
21.12.2017 10:10:21 Devamını Oku
Tümünü Gör