ASP İL MÜDÜRÜ İLBAŞ’TAN BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Gnc.T:21.03.2017

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Erzurum İl Müdürü Cemil İlbaş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şeyma Bingöl, Şube Müdürleri Süleyman Duman ve Cevat Çimen’in de bulunduğu ziyarette ASP Erzurum İl Müdürü İlbaş, Başkan Sekmen’e 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. İlbaş ziyarette kurum çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. İl Müdürü İlbaş, kurumun 2016 yılında 101 milyon TL’lik yardımda bulunduğunu anımsatarak,  evde bakım hizmetlerinden 7 bin 300 kişinin yararlandığını ifade etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün, engelli, kadın, çocuk, şehit ve gazi yakınlarına yönelik hizmetler sunduğunu belirten İlbaş, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi bizlere birçok konuda destek veriyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde Büyükşehir Belediyesi bizlere önemli katkılar sağladı.  Başkanımız ve ekibine verdikleri bu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içerisinde çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“SOKAKTAKİ YAVRULARIMIZA PROJE YAPACAĞIZ”

Başkan Sekmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar düzenleyeceklerini söyledi. Engellilerin istihdamı ve çocuklara yönelik ortak çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Sekmen, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önemli çalışmalarla gündeme gelen bir kurumumuz. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmet alanındaki çalışmaları önemsiyoruz. Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik yardımlarda bulunuyoruz.  Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında iki kurum arasında protokol yaparak, özellikle toplumun riskli kesimlerine yönelik hizmetlere yoğunlaşacağız. Erzurum’a yapılacak yatırımlarda engelli istihdamının etkin bir şekilde yerine getirilmesini sağlayarak, bu alanda farkındalık oluşturacağız. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzle örnek ve önemli ortak çalışmalar yapacağız” diye konuştu.