BAKAN AKDAĞ VE BAŞKAN SEKMEN OLTU, OLUR VE ŞENKAYA’DA YENİ SİSTEMİ ANLATTI
Gnc.T:10.03.2017

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu, Olur ve Şenkaya’da düzenlenen miting ve toplantılarda vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyor. İspir ve Pazaryolu sonrası Oltu, Olur ve Şenkaya’da referandum çalışmalarını sürdüren Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ ve Başkan Sekmen, ilçelerde düzenlenen miting ve toplantılarda vatandaşları yeni sistem hakkında bilgilendiriyor. Bakan Akdağ, referandumun bir parti seçimi değil Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren bir seçim olduğunu bildirdi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, şunları kaydetti: “Türk Milletinin vereceği karardan kimse korkmasın. Hep söylüyorum yine söyleyeyim, bu referandum herhangi bir parti seçimi değil, Türkiye’nin geleceğinin seçimidir. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüyor. Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde halkımız bizim hizmet aşkımızı her defasında yenilememize büyük katkılar sundu. İnanıyorum ki, yine geçmişte olduğu gibi Erzurum halkı, Türk Milleti büyük bir destekle ülkenin önünü açacaktır. Milletimizin demokratik feraseti ve basireti, ortalama bir Avrupalı’nın, ortalama bir Amerikalı’nın politik hassasiyetinden çok yüksektir. Yeni Hükümet Sistemi, Türkiye’nin inşallah önünü açacaktır.” Başkan Sekmen de, üç ilçede Büyükşehir’in hayata geçirdiği proje ve yatırımları vatandaşlara anlattı. Gittikleri her ilçede büyük bir sevgi seliyle karşılanan Bakan Akdağ ve Başkan Sekmen, yerleşim yerindeki çocuklarla da yakından ilgilendi.