BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ EĞİTİM PROJESİ: KİTAP YAZARLA BULUŞUYOR
Gnc.T:28.12.2017

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı yeni eğitim ve sanat projesiyle kitapseverler, yazarlarla buluşuyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Kitap Yazarlarla Buluşuyor” projesi kapsamında Şair Prof. Dr. Nurullah Genç, hayranlarıyla buluştu. Nurettin Topçu Bilgi Evi’nde kitapseverlerle bir araya gelen sanatçı, şiir ve sanat yaşamı hakkında gençlere bilgiler verdi. Şair Nurullah Genç en çok sevilen şiirlerini hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, projenin önemine vurgu yaparak, “Erzurum Büyükşehir Belediyemiz, hayata geçirdiği eğitim projeleriyle ilimizin eğitim, öğretim ve kültür hayatına önemli katkılar sunuyor. Yeni oluşturduğumuz ‘Kitap Yazarlarla Buluşuyor’ adlı bu güzel eğitim ve sanat projesiyle gençlerimiz aydın ve entellektüel yazarlar, akademisyenler ve sanat adamlarıyla bir araya geliyor” dedi.