BÜYÜKŞEHİR, GÜREŞ SÜPER LİG’İNDE FIRTINA GİBİ ESİYOR
Gnc.T:08.11.2018

Doğu Anadolu Bölgesi’nin Süper Lig’deki tek takımı olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, bu hafta da minderde fırtına gibi esti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Pehlivanları, birinci haftada Başkent’te İLBANK’ı 6-4 yenmişti. Palandöken Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve güreş severlerin yoğun ilgi gösterdiği ikinci hafta karşılaşmalarında Erzurum’un Arslanları rakibini 9-1 yendi. Erzurum Güreş Tarihi’ne sayısız madalyalar kazandıran genç ve çevik sporculardan oluşan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, aldığı galibiyetle puanını 4’e çıkardı. Bu arada iki haftadır galip gelen Erzurum’un Aslanları, üçüncü hafta maçlarında Bursa’da Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak.