BÜYÜKŞEHİR KENTTE 60 NOKTAYA KEDİ EVİ KURACAK
Gnc.T:17.03.2022

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kentteki 60 noktaya Kedi Evi kuracak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentteki hayvan sağlığı için şehrin dört bir sathına Kedi Evlerinin kurulacağını ifade etti. Yaban hayatını koruma noktasında il genelinde kullanılmak üzere 3 hayvan ambulansının da oluşturulduğunu belirten Başkan Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Büyükşehir Belediyemize bağlı Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’mizde sadece ilimizde değil bölgesel açıdan da diğer şehirlerimizdeki yerel yönetimlere destek veriyoruz. Bu kapsamda Doğu’ya hizmet veren Rehabilitasyon Merkezimizi çağın bütün gereksinimlerini dikkate alarak modern teknoloji ile donatıyoruz. Bu kapsamda 3 Hayvan Ambulansını merkezimize tahsis ettik” kaydını düştü. Başkan Sekmen, kediler için de şehrin 60 noktasına Kedi Evi’nin kurulacağını bildirdi.