ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI KURUM BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Gnc.T:08.12.2018

Bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Kurum, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den kentte gerçekleşen yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. Kültür Yolu Projesi, kentsel dönüşüm projeleri, Erzurum Kalesi çevresi, Yıldızkent TOKİ ve Üç Kümbetler'i gezen Bakan Kurum, Başkan Sekmen’i Erzurum’da yaptığı hizmetlerden ötürü tebrik etti. Kurum, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, “Geçen hafta itibariyle toplam 74 belediye başkanımız açıklandı. 7 ilimiz kaldı, bu vilayetleri de Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak. Bilindiği gibi Erzurum’da bir önceki dönem Başkanımız olan Mehmet Sekmen Bey yine aday gösterildi. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılarına, bu heyecanına yenilerini de ekleyerek Erzurum için daha büyük yatırımlara imza atacak. Hep beraber bakanlığımızın da desteğiyle Erzurum’u hak ettiği noktaya, bulunduğu noktadan daha yukarıya çekme adına ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Başkan Sekmen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kentte hayata geçen yatırımlarla ilgili Bakan Kurum’a brifing verdi.