EŞT’NİN YENİ OYUNU ‘BAY HİÇ’E TİYATRO SEVERLERDEN TAM NOT
Gnc.T:21.11.2018

Kurulduğu günden itibaren birçok oyunu tiyatro severlerin beğenisine sunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ziya Kibar’ın yönettiği “Bay Hiç” oyunuyla tiyatro seyircisine merhaba dedi. 30 Ekim’de ilk gösterimi yapılan ‘Sabahattin Kudret Aksal’ın, bir kadın bir erkek hikâyesi olarak yazdığı oyun ‘insanın yalnızlığı’nı ele alıyor. Ahmet Buğrahan Yanık ve Şeyma İdman’ın rol aldığı oyunun ışık tasarımını ise Eser Dursun yaptı. Her pazartesi ve Salı günleri İbrahim Erkal Dadaş Sanat ve Kültür merkezinde gösterimde olacağını belirten şehir Tiyatrosu genel sanat yönetmeni Emrah Çılgı, “2018-2019 sezonunu ‘Bay Hiç’ adlı oyunla açtık. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunumuz her pazartesi ve salı günü izleyiciyle buluşuyor. Önümüzdeki ayda yeni bir çocuk oyunuyla seyircilerimizin karşısına çıkacağız. 4.5 senedir şehrimizin sanat hayatına renk katan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kaliteli ve etkin yapıtları tiyatro izleyicisinin beğenisine sunmaya devam edecek” diye konuştu.