GAZETECİ-YAZAR DONAT’TAN BAŞKAN SEKMEN’E ÖZEL TEŞEKKÜR
Gnc.T:02.05.2019

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat’ı makamında konuk etti. Sık aralıklarla geldiği ve yazılarına sürekli konu ettiği Erzurum’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’le bir araya gelen Donat, Erzurum’daki değişim ve dönüşüm rüzgârına işaret ederek, “Erzurum ayağa kalkmış, Erzurum bir yıldız gibi parlamaya başlamış. Buna ziyarete geldiğim her seferinde biraz daha tanık oluyorum” dedi. Makamında ziyaret ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le bir süre sohbet eden Gazeteci Donat, değerlendirmesine Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı ile başladı. Yavuz Donat, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nin; Türkiye’nin gelişmiş birçok şehrindeki fuar merkezlerini gölgede bırakacak nitelikte olduğunu dile getirerek, “Böyle muazzam bir yatırım ufuk ister, vizyon ister. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kıymetli Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’i tüm içtenliğimle kutluyor, kendisini tebrik ediyorum. Fuar merkezi ile ayrı, kitap fuarı ile ayrı büyülendim” diye konuştu.

 

YAVUZ DONAT’TAN BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Erzurum’un her yönüyle gelişime ve değişime kucak açtığının altını çizen Yavuz Donat, Erzurum’a sıklıkla geldiğini anımsatarak, “Erzurum’a her gelişimde, kesinlikle bir şaşkınlık ve hayranlık yaşıyorum. Şehir o kadar hızlı gelişiyor ki; bu farkı görmemek gerçekten de mümkün değil. Erzurum, tarihi serüveni içerisinde hemen her alanda bölgenin merkezini teşkil etmiş bir şehir. Şimdi bakıyorum da; Erzurum’da bir öze dönüş başlamış. Dadaşlar Diyarı, bölgenin parlayan yıldızı haline gelmiş. İlerleyen yıllarda inanıyorum ki Erzurum’u çok daha farklı kulvarlarda göreceğiz. Çünkü şehir bu enerjiyi daha şimdiden vermeye başlamış. Gelinen noktada Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Sekmen’i kutlamamak elde değil. Erzurum’a renk katmış, değer kazandırmış. Emekleri bence her türlü takdirin üzerindedir” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN SEKMEN: “YENİ VE DAHA BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, yakından ilgilendiği konuğuna Erzurum’da gelinen son durumu anlattı. Başkan Sekmen, “Erzurum, bundan 5 yıl öncesinin Erzurum’u değil. Biz göreve gelirken bir takım hedefler koyduk ve 5 yıl boyunca bu hedeflerimize ulaşmanın gayreti içerisinde olduk. Hamdolsun, Erzurum’a ivme kazandırarak büyük bir gelişim kaydettik” diye konuştu. Erzurum için yeni düşler ve yeni hedefler peşinde olduklarını vurgulayan Başkan Mehmet Sekmen, “Bugün turizmde bir markayız, kültürde, sanatta, eğitimde, sağlıkta, tarım ve hayvancılıkta da markayız. Hemen her alana yöneldik ve her alanda yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi. Başkan Sekmen, Erzurum’a cazibe kazandırmak için başlatılan seferberliğin hız kesmeden süreceğini ifade ederek, bu sürece basının usta kalemlerinin de katkı koymasını beklediklerinin altını çizdi. Sekmen, nazik ziyaretinden dolayı Yavuz Donat’a teşekkür etti.

 

 

Resimler & Fotoğraflar

İletişim Bilgileri

Kurum Adı : ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Çalışma Saatleri : 08:00 - 18:00 (Hafta İçi)
Telefon : +90(442) 344 10 00
Çağrı Merkezi : 444 16 25    7 / 24 Hizmetinizde
Fax : 0(442) 233 02 20
Web : https://www.erzurum.bel.tr
Adres : MuratPaşa Mahallesi Merkezi Yönetim Cad. No:2 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı 25100 Erzurum
     

 

©2016 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.