KÜÇÜK BAŞKAN GEZER’DEN BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR
Gnc.T:24.04.2018
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını Ahmet Emircan Gezer’e devretti. Sabancı İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencisi Gezer, temsili devir teslim töreninde Başkan Sekmen’den kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Sekmen, Başkan Gezer’e yeni görevinde başarılar diledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Emircan Gezer, şehre yaptığı hizmetlerden ötürü Sekmen’e teşekkür ederek, “Erzurum için yaptığı çalışmalardan ötürü Başkanımız Mehmet Sekmen’e ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Gezer, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği bugünde tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. Gezer, “Bu kentte yaşayan çocuklar spor yaparak zinde kalıyor ve kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Bize 4 yıldır sosyal ve sportif tüm projelerde ayrı bir değer veren, okullarımızı onaran, bizi kayakla tanıştıran, kültür ve sanatsal projelerde, eğitim projelerinde geleceği yönetecek olan biz çocukları baş tacı yapan Mehmet Sekmen Başkanıma kentte yaşayan tüm çocuklar adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. Başkan Gezer, kış sporları ile ilgili daha çok sosyal aktivite yapılması için yetkililere talimat verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen temsili devir teslim töreni, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.