PINAR: “KADİM ŞEHRİMİZİN MAKÛS TALİHİ DEĞİŞTİ”
Gnc.T:07.11.2017

Erzurum İmam Hatip Okulları Platformu İl Koordinatörü Tekin Pınar ve platform üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve projelerini yerinde inceledi. İl genelinde devam eden projeler hakkında bilgi alan Erzurum İmam Hatip Okulları Platformu Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına tam not verdi. Erzurum İmam Hatip Okulları Platformu İl Koordinatörü Tekin Pınar, yatırım turuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti: “Yatırım turunda Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını daha yakından görme imkânı bulduk. Başkanımız Mehmet Sekmen’in bu kente yaptığı çalışmalarla şehrimizin çehresi değişti. Şuan itibariyle gerek ilçelerimizde gerekse de kent merkezinde devam eden yatırım seferberliğiyle kadim şehrimizin makûs talihi değişti ve değişiyor da… Sivil inisiyatif kurumları, kentlerin geleceğini belirlemede ve fikir beyan etmede en etkin kuruluşlardır. Bu gezide de Erzurum İmam Hatip Okulları Platformu’nun şehrimizin kalkınmasına yönelik fikirlerini Başkanımızla paylaştık. Sağ olsun kendisi her daim bizlere büyük bir önem veriyor. İnşallah Doğu’nun incisi olan güzel şehrimiz bu yatırımlarla, fikir alışverişiyle, istişareyle, temel ve nihai hedeflerine daha güçlü bir şekilde ulaşacak.”