SEKMEN: “KAHRAMANLARIMIZI KAYBETMENİN EN DERİN ACISINI YAŞIYORUZ”
Gnc.T:01.06.2017

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şırnak’taki helikopter kazasında şehit düşen askerlerle ilgili yayımladığı taziye mesajında, kahraman Mehmetçiklere Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi. Başkan Sekmen, mesajında şunları kaydetti: “Şırnak’ta meydana gelen elim kaza sonucu 13 kahramanımızı kaybettik. İç ve dış güvenlik harekâtında terör örgütlerinin korkulu rüyası olan Kato Kahramanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ve ordumuzun kıymetli mensupları 13 askerimiz Hakk’a yürüdü. Vatan toprağını koruma pahasına Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şanlı üniformasını gurur ve onurla taşıyan yiğitlerimizi, terörle mücadelede şüheda mertebesine ulaşan kahramanlarımızı rahmet, şükran, saygı ve minnetle anıyoruz. Din-i Mübin İslam’ın umudu vatanımızı her türlü iç ve dış mihraklardan koruma uğruna canları seve seve feda etmekten hiçbir zaman çekinmeyen ordumuzun cesur askerlerine ve emniyet teşkilatımızın yiğit mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Yüce Allah, ordumuzu ve emniyet teşkilatımızı her daim muzaffer eylesin.”