VODAFONE’UN TÜRKİYE CEO’SU DEEGAN: “ERZURUM MÜTHİŞ BİR ŞEHİR”
Gnc.T:21.11.2018

Vodafone’un Türkiye CEO’su Colman Deegan, “Erzurum müthiş bir şehir. Kent kendini gösteriyor. Erzurum yatırım için uygun bir şehir” dedi. Deegan, bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere Erzurum’a geldi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret eden Vodafone’un Türkiye CEO’su Deegan, görüşmede kentle ilgili tespitlerini anlattı. Erzurum’u çok beğendiğini, şehrin kendini gösteren bir vilayet olduğunu ifade eden Deegan, “Türkiye’nin en önemli kayak merkezi olan Erzurum, başlı başına gelişmiş bir şehir. Erzurum kendini gösteriyor. Burası her türlü yatırıma uygun bir kent” dedi. Erzurum’un cazibe merkezi olduğunu belirten Başkan Sekmen de, turizm verileri ışığında kentte gerçekleştirilen yatırımları anlattı. Ziyarette Başkan Sekmen, Vodafone’un Erzurum’a yatırım yapmasını istedi. Deegan da konuyu yakınan ele alacağını bildirdi. Ziyaret, sunum ve karşılıklı görüşme sonrası fotoğraf çekimiyle sona erdi.