AKTİVİTELER (ALIŞVERİŞ)
Gnc.T:30.12.2015

CARREFOUR AVM

Erzurum Alışveriş Merkezi, 21 Ekim 2009`da Erzurum'da açıldı. 32 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Erzurum AVM çağdaş mimari ile yöresel ve tarihsel elementleri bir araya getirerek,  Erzurum şehrine yeni ve farklı bir atmosfer katmaktadır.Bölge'nin ilk ve en büyük hipermarketi olarak hizmet veren Carrefour, bölgenin ilk ve tek 3 boyutlu teknolojisine sahip en büyük sinema kompleksi ve bölgenin en büyük elektronik zinciri Teknosa, Erzurum Alışveriş Merkezinin ana kiracıları arasında yer almaktadır. Ayrıca, Boyner ve LcWaikiki, Nike, Intersport, Koton, Benetton, Playhouse ve Burger King de Erzurum Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan mağazalar arasında yer almaktadır. Erzurum AVM, "çok iyi" dereceyle Türkiye'nin Breeam Sertifikası'na sahip ilk binası ve ilk yeşil alışveriş merkezidir.

 

 

PALERIUM AVM

Cumhuriyet Caddesi üzerinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Palerıum AVM 20 milyon liraya mal olmuştur.

Yapımına 2011 yılında başlanan, içerisinde bowling salonu, mağaza, kafe, sinema, restorant, market, otoparkın olduğu 92 işyerinin bulunduğu  8 katlı bir yapıdır.

 

 

 

 

 

 

TAŞHAN

 

Erzurum şehir merkezinde Menderes caddesi üzerinde bulunuyor.Kitabesinden anlaşıldığı kadarıyla Osmanlı Döneminde inşa ettirilmiştir.Kitabesindeki Rüstem isminden dolayı Kanuninin Veziri Rüstem Paşa yapının banisi olarak kabul edilir. Günümüzde artık ünü Türkiye sınırlarını aşmış bir çarşı içerisinde oltu taşı imalatı yapan kuyumcular bulunuyor... Kuyumcular  yaptıklarını satıyorlar.

İletişim Bilgileri

Kurum Adı : ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Çalışma Saatleri : 08:00 - 18:00 (Hafta İçi)
Telefon : +90(442) 344 10 00
Çağrı Merkezi : 444 16 25    7 / 24 Hizmetinizde
Fax : 0(442) 233 02 20
Web : https://www.erzurum.bel.tr
Adres : MuratPaşa Mahallesi Merkezi Yönetim Cad. No:2 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı 25100 Erzurum
     

 

©2016 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.